Vi tar hand om dig

Sofia

CERTIFIED HAIRCOLORIST

Sofia brinner lite extra för färgförändringar och långa hår! Sofia har valt att specialisera sig just inom färg och är utbildad Certified Haircolorist som är Redkens skicklighets certifikat inom färg och färgteknik. Hon är utbildad Hairtalk advanced stylist och arbetar mycket med extensions, förtjockningar mm. Frilansar även som hårstylist/makeupstylist till modeplåtningar, bröllop mm. Sofia ser fram emot att få ta hand om dig och ditt yttre och samtidigt ge dig en härlig avkopplad stund!

 

 

Susanne

 

”Tänk att få vara konstnärligt kreativ, praktisera olika arbetstekniker, jobba med färg & form och träffa intressanta människor. Det är min fantastiskt givande vardag”. Susanne ger allt sitt engagemang och kunnande till dig som kund. Inspirationen hämtar hon både dagligen på salongen, via kurserna med Redken och på resor hon gjort ut i världen under sina 40 år som frisör.

Manuela

 

Passionen och intresset för färg och form har funnits så långt Manuela kan minnas. Idag tycker hon att det är lyx att i sin vardag få utlopp för sin kreativitet och alla möten med nya människor. ”Man är aldrig färdigutbildad”, ett motto hon lever efter genom att aldrig sluta gå på kurser och utbildningar. Henne främsta styrkor är sinnet för färg, form och bryn, men arbetar även med styling/ håruppsättning. Med noggrannhet, lyhördhet och kunskap hjälper Manuela dig att få fram ditt finaste jag.

IDA

 

Ida är en glad och positiv tjej, som brinner för sitt yrke som frisör. 

Njut av en lyxig stund i vardagen hos Ida som brinner för hår & skönhet i alla dess former. Med hennes kunskap och varma bemötande hoppas hon kunna ge dig ”det där lilla extra” som man förtjänar i vardagen. 

Extra roligt tycker Ida det är med färgförändringar/ herrklippning men hjälper gärna till att hitta det bästa för just dig. Hon är inte rädd för att ta sig an nya utmaningar, snarare tvärt om, det är precis det som Ida tycker är roligt med frisöryrket! 

Ida är även utbildad inom Hairtalk extensions.

JULIA

Nyeximinerad frisör (erbjuder behandlingar med 10% rabatt)

Njut av en härlig stund hos Julia som gärna hjälper dig med både Klipp/färg och ögonbrynsbehandlingar.

Julia är även utbildad inom Hairtalk extensions.