Vi tar hand om dig

Tomas

Tomas har varit delägare sedan tidigt 70- tal. 2014 fyllde Hallberts 80 år och då blev det naturligt att kliva tillbaka och ta in yngre delägare. Nu tar han ett år i taget eftersom intresset för yrket fortfarande är stort. Han finns på salongen tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Susanne

”Tänk att få vara konstnärligt kreativ, praktisera olika arbetstekniker, jobba med färg & form och träffa intressanta människor. Det är min fantastiskt givande vardag”. Susanne ger allt sitt engagemang och kunnande till dig som kund. Inspirationen hämtar hon både dagligen på salongen, via kurserna med Redken och på resor hon gjort ut i världen under sina 36 år som frisör.

Sofia

CERTIFIED HAIRCOLORIST

Sofia brinner lite extra för färgförändringar och långa hår! Hon är utbildad Hairtalk advanced stylist och arbetar mycket med extensions i olika former men mestadels Hairtalk. Frilansar även som hårstylist/makeupstylist till modeplåtningar, bröllop mm. Sofia ser fram emot att få ta hand om dig och ditt yttre och samtidigt ge dig en härlig avkopplad stund!

Manuela

Passionen och intresset för färg och form har funnits så långt Manuela kan minnas. Idag tycker hon att det är lyx att i sin vardag få utlopp för sin kreativitet och alla möten med nya människor. ”Man är aldrig färdigutbildad”, ett motto hon lever efter genom att aldrig sluta gå på kurser och utbildningar. Henne främsta styrkor är sinnet för färg, form och bryn, men arbetar även med styling/ håruppsättning. Med noggrannhet, lyhördhet och kunskap hjälper Manuela dig att få fram ditt finaste jag.

CLARA

Clara är vår duktiga lärling. Efter en 3årig gymnasieutbildning gör hon nu sina lärlingstimmar hos oss. Hon brinner lite extra för färgbehandlingar men hjälper dig gärna även med klippning/ögonbryn och styling etc. Clara är även utbildad inom Hairtalk extensions. Hon tar väl hand om dig till ett rabatterat lärlingspris. Ännu ej internetbokningsbar så ring till salongen för att boka en tid!