Vi tar hand om dig

Tomas

Tomas har varit delägare sedan tidigt 70- tal. 2014 fyllde Hallberts 80 år och då blev det naturligt att kliva tillbaka och ta in yngre delägare. Nu tar han ett år i taget eftersom intresset för yrket fortfarande är stort. Han finns på salongen tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Susanne

”Tänk att få vara konstnärligt kreativ, praktisera olika arbetstekniker, jobba med färg & form och träffa intressanta människor. Det är min fantastiskt givande vardag”. Susanne ger allt sitt engagemang och kunnande till dig som kund. Inspirationen hämtar hon både dagligen på salongen, via kurserna med Redken och på resor hon gjort ut i världen under sina 36 år som frisör.

Sofia

CERTIFIED HAIRCOLORIST

Sofia brinner lite extra för färgförändringar och långa hår! Hon är utbildad Hairtalk advanced stylist och arbetar mycket med extensions i olika former men mestadels Hairtalk. Frilansar även som hårstylist/makeupstylist till modeplåtningar, bröllop mm. Sofia ser fram emot att få ta hand om dig och ditt yttre och samtidigt ge dig en härlig avkopplad stund!

Manuela

 

Passionen och intresset för färg och form har funnits så långt Manuela kan minnas. Idag tycker hon att det är lyx att i sin vardag få utlopp för sin kreativitet och alla möten med nya människor. ”Man är aldrig färdigutbildad”, ett motto hon lever efter genom att aldrig sluta gå på kurser och utbildningar. Henne främsta styrkor är sinnet för färg, form och bryn, men arbetar även med styling/ håruppsättning. Med noggrannhet, lyhördhet och kunskap hjälper Manuela dig att få fram ditt finaste jag.

IDA
TRAINEE
Ida är en glad och positiv tjej, som brinner för sitt yrke som frisör. Hon tog sin examen på yrkeshögskola i Stockholm år 2016. Med lite paus som mammaledig jobbar hon nu inför att ta sitt gesällbrev i höst. 
Njut av en lyxig stund i vardagen hos Ida som brinner för hår & skönhet i alla dess former. Med hennes kunskap och varma bemötande hoppas hon kunna ge dig ”det där lilla extra” som man förtjänar i vardagen. 
Extra roligt tycker Ida det är med färgförändringar/ herrklippning men hjälper gärna till att hitta det bästa för just dig. Hon är inte rädd för att ta sig an nya utmaningar, snarare tvärt om, det är precis det som Ida tycker är roligt med frisöryrket! 
Ida är även utbildad inom Hairtalk extensions.